Sporting Lisbon vs Juventus

Sporting Lisbon vs JuventusSporting LisbonJuventus

⚽ 2023-04-20 – UEFA Europa League

 

Sporting Lisbon vs Juventus Förhandstitt

Matchen mellan Sporting Lisbon och Juventus kommer att ske den 2023-04-20. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Ruben Amorim och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Juventus har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sporting Lisbon – Juventus, har Sporting Lisbon 0 segrar hemma, medan Juventus har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sporting Lisbon: n/a
  • för Juventus: Á. Di María(1.33 goals/match);

Resultat Mellan Sporting Lisbon och Juventus

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sporting Lisbon och Juventus:

Datum Resultat
2017-10-31 Sporting Lisbon 1 – 1 Juventus
2017-10-18 Juventus 2 – 1 Sporting Lisbon
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sporting Lisbon – Juventus.

Sporting Lisbon vs Juventus Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sporting Lisbon vs Juventus Prognoser

Vår förutsägelse för Sporting Lisbon vs Juventus matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-04-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sporting Lisbon vs Juventus Prognoser

Vår förutsägelse för Sporting Lisbon vs Juventus matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-04-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sporting Lisbon vs Juventus?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sporting Lisbon vs Juventus rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sporting Lisbon vs Juventus?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,