Southampton vs Aston Villa

Southampton vs Aston VillaSouthamptonAston Villa

⚽ 2023-01-21 – Premier League

 

Southampton vs Aston Villa Förhandstitt

Matchen mellan Southampton och Aston Villa kommer att ske den 2023-01-21. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare N. Jones och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Aston Villa har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Southampton – Aston Villa, har Southampton 1 segrar hemma, medan Aston Villa har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Southampton: n/a
  • för Aston Villa: n/a

Resultat Mellan Southampton och Aston Villa

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Southampton och Aston Villa:

Datum Resultat
2022-09-16 Aston Villa 1 – 0 Southampton
2022-03-05 Aston Villa 4 – 0 Southampton
2021-11-05 Southampton 1 – 0 Aston Villa
2021-01-30 Southampton 0 – 1 Aston Villa

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Southampton – Aston Villa.

Southampton vs Aston Villa Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Southampton vs Aston Villa Prognoser

Vår förutsägelse för Southampton vs Aston Villa matchen som spelas i Premier League den 2023-01-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Southampton vs Aston Villa Prognoser

Vår förutsägelse för Southampton vs Aston Villa matchen som spelas i Premier League den 2023-01-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Southampton vs Aston Villa?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Southampton vs Aston Villa rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Southampton vs Aston Villa?

Publicerad i Premier League Taggar: ,