Skapa ditt eget unika spel med Spelbyggaren

Med funktionen Spelbyggaren kan du komponera ihop din helt egna kombination av spel från en och samma match. Tror du att det blir en målfest? Tror du att hemmalaget trycker på och får en massa hörnor? Eller att en varningsglad domare delar ut massor av gula kort? Du kan lägga alla dessa och fler ändå på din kupong för att skapa din önskekombination, komplett med totalt odds direkt.

Så här fungerar det

skapa ditt eget unika spel med Spelbyggaren1) leta upp den match du vill spela på;
2) markera Spelbyggaren bredvid Odds;
3) börja komponera ihop ditt spel utifrån alla de marknader som finns att välja på, som till exempel 1X2, totalt antal hörnor eller första målskytt;
4) när du lagt till de spel du vill ha ser du ditt totala odds;
5) notera att du kan ha upp till tolv marknader på ett spel du bygger ihop själv;
6) gäller endast spel inför match.

Besök Unibet Nu

Spelbyggaren är endast tillgänglig på fotbollsmatcher. Spel från Spelbyggaren är spel som lagts med funktionen och inte kunde ha lagts som ett standardspel. För närvarande endast tillgängligt inför match men kommer också till livespel inom kort. Spel skapade med Spelbyggaren kan inte kombineras med andra spel och kan bara läggas som ett singelspel. Spel skapade med Spelbyggaren går inte att stänga med cash-out. Maximalt 12 val från en enskild match kan inkluderas i ett spel skapat med Spelbyggaren. Om ett val blir ogiltigt blir hela spelet från Spelbyggaren ogiltigt. Till exempel: om din valda målskytt inte spelar matchen blir hela spelet från Spelbyggaren ogiltigt, oavsett hur övriga val faller ut. Erbjudande om återbetalning vid straff gäller inte spel från Spelbyggaren.

Publicerad i Erbjudanden