Silkeborg vs AaB

Silkeborg vs AaBSilkeborgAaB

⚽ 2023-04-21 – Superliga

 

Silkeborg vs AaB Förhandstitt

Matchen mellan Silkeborg och AaB kommer att ske den 2023-04-21. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare K. Nielsen och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan AaB har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Silkeborg – AaB, har Silkeborg 2 segrar hemma, medan AaB har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Silkeborg: n/a
  • för AaB: n/a

Resultat Mellan Silkeborg och AaB

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Silkeborg och AaB:

Datum Resultat
2022-11-06 AaB 1 – 2 Silkeborg
2022-08-08 Silkeborg 3 – 1 AaB
2022-05-02 Silkeborg 4 – 2 AaB
2022-04-24 AaB 1 – 2 Silkeborg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Silkeborg – AaB.

Silkeborg vs AaB Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Silkeborg vs AaB Prognoser

Vår förutsägelse för Silkeborg vs AaB matchen som spelas i Superliga den 2023-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Silkeborg vs AaB Prognoser

Vår förutsägelse för Silkeborg vs AaB matchen som spelas i Superliga den 2023-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Silkeborg vs AaB?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Silkeborg vs AaB rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Silkeborg vs AaB?

Publicerad i Superliga Taggar: ,