Sheriff vs Maccabi Haifa

Sheriff vs Maccabi HaifaSheriffMaccabi Haifa

⚽ 2023-07-26 – UEFA Champions League

 

Sheriff vs Maccabi Haifa Förhandstitt

Matchen mellan Sheriff och Maccabi Haifa kommer att ske den 2023-07-26. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare R. Bordin och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Maccabi Haifa har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sheriff – Maccabi Haifa, har Sheriff 0 segrar hemma, medan Maccabi Haifa har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sheriff: n/a
  • för Maccabi Haifa: D. David(1 goals/match);F. Pierrot(2 goals/match);

Resultat Mellan Sheriff och Maccabi Haifa

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sheriff och Maccabi Haifa:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sheriff – Maccabi Haifa.

Sheriff vs Maccabi Haifa Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sheriff vs Maccabi Haifa Prognoser

Vår förutsägelse för Sheriff vs Maccabi Haifa matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-07-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sheriff vs Maccabi Haifa Prognoser

Vår förutsägelse för Sheriff vs Maccabi Haifa matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-07-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sheriff vs Maccabi Haifa?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sheriff vs Maccabi Haifa rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sheriff vs Maccabi Haifa?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,