Shamrock Rovers vs Breidablik

Shamrock Rovers vs BreidablikShamrock RoversBreidablik

⚽ 2023-07-11 – UEFA Champions League

 

Shamrock Rovers vs Breidablik Förhandstitt

Matchen mellan Shamrock Rovers och Breidablik kommer att ske den 2023-07-11. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 18:45 GMT. Laget leds av tränare S. Bradley och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Breidablik har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Shamrock Rovers – Breidablik, har Shamrock Rovers 0 segrar hemma, medan Breidablik har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Shamrock Rovers: n/a
  • för Breidablik: K. Olsen(1 goals/match);H. Gunnlaugsson(2 goals/match);V. Einarsson(1 goals/match);Á. Hlynsson(2 goals/match);S. Sigurðarson(1 goals/match);

Resultat Mellan Shamrock Rovers och Breidablik

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Shamrock Rovers och Breidablik:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Shamrock Rovers – Breidablik.

Shamrock Rovers vs Breidablik Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Shamrock Rovers vs Breidablik Prognoser

Vår förutsägelse för Shamrock Rovers vs Breidablik matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-07-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Shamrock Rovers vs Breidablik Prognoser

Vår förutsägelse för Shamrock Rovers vs Breidablik matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-07-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Shamrock Rovers vs Breidablik?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Shamrock Rovers vs Breidablik rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Shamrock Rovers vs Breidablik?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,