Shakhtar Donetsk vs Feyenoord

Shakhtar Donetsk vs FeyenoordShakhtar DonetskFeyenoord

⚽ 2023-03-09 – UEFA Europa League

 

Shakhtar Donetsk vs Feyenoord Förhandstitt

Matchen mellan Shakhtar Donetsk och Feyenoord kommer att ske den 2023-03-09. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare I. Jovičević och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Feyenoord har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Shakhtar Donetsk – Feyenoord, har Shakhtar Donetsk 1 segrar hemma, medan Feyenoord har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Shakhtar Donetsk: n/a
  • för Feyenoord: n/a

Resultat Mellan Shakhtar Donetsk och Feyenoord

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Shakhtar Donetsk och Feyenoord:

Datum Resultat
2017-11-01 Shakhtar Donetsk 3 – 1 Feyenoord
2017-10-17 Feyenoord 1 – 2 Shakhtar Donetsk
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Shakhtar Donetsk – Feyenoord.

Shakhtar Donetsk vs Feyenoord Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Shakhtar Donetsk vs Feyenoord Prognoser

Vår förutsägelse för Shakhtar Donetsk vs Feyenoord matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-03-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Shakhtar Donetsk vs Feyenoord Prognoser

Vår förutsägelse för Shakhtar Donetsk vs Feyenoord matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-03-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Shakhtar Donetsk vs Feyenoord?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Shakhtar Donetsk vs Feyenoord rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Shakhtar Donetsk vs Feyenoord?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,