Shakhtar Donetsk vs Barcelona

Shakhtar Donetsk vs BarcelonaShakhtar DonetskBarcelona

⚽ 2023-11-07 – UEFA Champions League

 

Shakhtar Donetsk vs Barcelona Förhandstitt

Matchen mellan Shakhtar Donetsk och Barcelona kommer att ske den 2023-11-07. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 17:45 GMT. Laget leds av tränare D. Srna och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Barcelona har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Shakhtar Donetsk – Barcelona, har Shakhtar Donetsk 0 segrar hemma, medan Barcelona har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Shakhtar Donetsk: D. Sikan(1 goals/match);K. Kelsy(1 goals/match);
  • för Barcelona: n/a

Resultat Mellan Shakhtar Donetsk och Barcelona

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Shakhtar Donetsk och Barcelona:

Datum Resultat
2023-10-25 Barcelona 2 – 1 Shakhtar Donetsk
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Shakhtar Donetsk – Barcelona.

Shakhtar Donetsk vs Barcelona Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Shakhtar Donetsk vs Barcelona Prognoser

Vår förutsägelse för Shakhtar Donetsk vs Barcelona matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-11-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Shakhtar Donetsk vs Barcelona Prognoser

Vår förutsägelse för Shakhtar Donetsk vs Barcelona matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-11-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Shakhtar Donetsk vs Barcelona?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Shakhtar Donetsk vs Barcelona rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Shakhtar Donetsk vs Barcelona?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,