Sevilla vs Manchester United

Sevilla vs Manchester UnitedSevillaManchester United

⚽ 2023-04-20 – UEFA Europa League

 

Sevilla vs Manchester United Förhandstitt

Matchen mellan Sevilla och Manchester United kommer att ske den 2023-04-20. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare J. Sampaoli och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Manchester United har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sevilla – Manchester United, har Sevilla 1 segrar hemma, medan Manchester United har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sevilla: n/a
  • för Manchester United: A. Martial(1 goals/match);

Resultat Mellan Sevilla och Manchester United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sevilla och Manchester United:

Datum Resultat
2020-08-16 Sevilla 2 – 1 Manchester United
2018-03-13 Manchester United 1 – 2 Sevilla
2018-02-21 Sevilla 0 – 0 Manchester United
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sevilla – Manchester United.

Sevilla vs Manchester United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sevilla vs Manchester United Prognoser

Vår förutsägelse för Sevilla vs Manchester United matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-04-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sevilla vs Manchester United Prognoser

Vår förutsägelse för Sevilla vs Manchester United matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-04-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sevilla vs Manchester United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sevilla vs Manchester United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sevilla vs Manchester United?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,