Sevilla vs Juventus

Sevilla vs JuventusSevillaJuventus

⚽ 2023-05-18 – UEFA Europa League

 

Sevilla vs Juventus Förhandstitt

Matchen mellan Sevilla och Juventus kommer att ske den 2023-05-18. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Mendilibar och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Juventus har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sevilla – Juventus, har Sevilla 1 segrar hemma, medan Juventus har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sevilla: n/a
  • för Juventus: n/a

Resultat Mellan Sevilla och Juventus

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sevilla och Juventus:

Datum Resultat
2023-05-11 Juventus 1 – 1 Sevilla
2016-11-22 Sevilla 1 – 3 Juventus
2016-09-14 Juventus 0 – 0 Sevilla
2015-12-08 Sevilla 1 – 0 Juventus

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sevilla – Juventus.

Sevilla vs Juventus Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sevilla vs Juventus Prognoser

Vår förutsägelse för Sevilla vs Juventus matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-05-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sevilla vs Juventus Prognoser

Vår förutsägelse för Sevilla vs Juventus matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-05-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sevilla vs Juventus?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sevilla vs Juventus rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sevilla vs Juventus?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,