Servette vs Slavia Prague

Servette vs Slavia PragueServetteSlavia Prague

⚽ 2023-09-21 – UEFA Europa League

 

Servette vs Slavia Prague Förhandstitt

Matchen mellan Servette och Slavia Prague kommer att ske den 2023-09-21. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 16:45 GMT. Laget leds av tränare R. Weiler och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Slavia Prague har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Servette – Slavia Prague, har Servette 0 segrar hemma, medan Slavia Prague har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Servette: n/a
  • för Slavia Prague: M. Tijani(1 goals/match);

Resultat Mellan Servette och Slavia Prague

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Servette och Slavia Prague:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Servette – Slavia Prague.

Servette vs Slavia Prague Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Servette vs Slavia Prague Prognoser

Vår förutsägelse för Servette vs Slavia Prague matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-09-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Servette vs Slavia Prague Prognoser

Vår förutsägelse för Servette vs Slavia Prague matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-09-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Servette vs Slavia Prague?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Servette vs Slavia Prague rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Servette vs Slavia Prague?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,