Sassuolo vs Hellas Verona

Sassuolo vs Hellas VeronaSassuoloHellas Verona

⚽ 2023-09-01 – Serie A

 

Sassuolo vs Hellas Verona Förhandstitt

Matchen mellan Sassuolo och Hellas Verona kommer att ske den 2023-09-01. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare A. Dionisi och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Hellas Verona har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sassuolo – Hellas Verona, har Sassuolo 1 segrar hemma, medan Hellas Verona har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sassuolo: n/a
  • för Hellas Verona: n/a

Resultat Mellan Sassuolo och Hellas Verona

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sassuolo och Hellas Verona:

Datum Resultat
2023-04-08 Hellas Verona 2 – 1 Sassuolo
2022-10-24 Sassuolo 2 – 1 Hellas Verona
2022-01-16 Sassuolo 2 – 4 Hellas Verona
2021-08-21 Hellas Verona 2 – 3 Sassuolo

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sassuolo – Hellas Verona.

Sassuolo vs Hellas Verona Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sassuolo vs Hellas Verona Prognoser

Vår förutsägelse för Sassuolo vs Hellas Verona matchen som spelas i Serie A den 2023-09-01 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sassuolo vs Hellas Verona Prognoser

Vår förutsägelse för Sassuolo vs Hellas Verona matchen som spelas i Serie A den 2023-09-01 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sassuolo vs Hellas Verona?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sassuolo vs Hellas Verona rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sassuolo vs Hellas Verona?

Publicerad i Serie A Taggar: ,