Sandefjord vs Tromsø

Sandefjord vs TromsøSandefjordTromsø

⚽ 2023-04-16 – Eliteserien

 

Sandefjord vs Tromsø Förhandstitt

Matchen mellan Sandefjord och Tromsø kommer att ske den 2023-04-16. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Tromsø har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sandefjord – Tromsø, har Sandefjord 0 segrar hemma, medan Tromsø har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sandefjord: n/a
  • för Tromsø: n/a

Resultat Mellan Sandefjord och Tromsø

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sandefjord och Tromsø:

Datum Resultat
2022-07-30 Tromsø 3 – 0 Sandefjord
2022-06-26 Sandefjord 2 – 2 Tromsø
2021-08-22 Sandefjord 1 – 1 Tromsø
2021-05-24 Tromsø 1 – 3 Sandefjord

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sandefjord – Tromsø.

Sandefjord vs Tromsø Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sandefjord vs Tromsø Prognoser

Vår förutsägelse för Sandefjord vs Tromsø matchen som spelas i Eliteserien den 2023-04-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sandefjord vs Tromsø Prognoser

Vår förutsägelse för Sandefjord vs Tromsø matchen som spelas i Eliteserien den 2023-04-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sandefjord vs Tromsø?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sandefjord vs Tromsø rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sandefjord vs Tromsø?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,