Sandefjord vs Rosenborg

Sandefjord vs RosenborgSandefjordRosenborg

⚽ 2023-11-12 – Eliteserien

 

Sandefjord vs Rosenborg Förhandstitt

Matchen mellan Sandefjord och Rosenborg kommer att ske den 2023-11-12. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Rosenborg har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sandefjord – Rosenborg, har Sandefjord 0 segrar hemma, medan Rosenborg har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sandefjord: n/a
  • för Rosenborg: n/a

Resultat Mellan Sandefjord och Rosenborg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sandefjord och Rosenborg:

Datum Resultat
2023-04-23 Rosenborg 1 – 1 Sandefjord
2022-08-12 Sandefjord 2 – 5 Rosenborg
2022-05-16 Rosenborg 3 – 0 Sandefjord
2021-10-24 Rosenborg 4 – 1 Sandefjord

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sandefjord – Rosenborg.

Sandefjord vs Rosenborg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sandefjord vs Rosenborg Prognoser

Vår förutsägelse för Sandefjord vs Rosenborg matchen som spelas i Eliteserien den 2023-11-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sandefjord vs Rosenborg Prognoser

Vår förutsägelse för Sandefjord vs Rosenborg matchen som spelas i Eliteserien den 2023-11-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sandefjord vs Rosenborg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sandefjord vs Rosenborg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sandefjord vs Rosenborg?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,