Sampdoria vs Sassuolo

Sampdoria vs SassuoloSampdoriaSassuolo

⚽ 2023-05-26 – Serie A

 

Sampdoria vs Sassuolo Förhandstitt

Matchen mellan Sampdoria och Sassuolo kommer att ske den 2023-05-26. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 18:45 GMT. Laget leds av tränare D. Stanković och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sassuolo har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sampdoria – Sassuolo, har Sampdoria 1 segrar hemma, medan Sassuolo har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sampdoria: n/a
  • för Sassuolo: n/a

Resultat Mellan Sampdoria och Sassuolo

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sampdoria och Sassuolo:

Datum Resultat
2023-01-04 Sassuolo 1 – 2 Sampdoria
2022-02-06 Sampdoria 4 – 0 Sassuolo
2021-08-29 Sassuolo 0 – 0 Sampdoria
2021-04-24 Sassuolo 1 – 0 Sampdoria

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sampdoria – Sassuolo.

Sampdoria vs Sassuolo Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sampdoria vs Sassuolo Prognoser

Vår förutsägelse för Sampdoria vs Sassuolo matchen som spelas i Serie A den 2023-05-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sampdoria vs Sassuolo Prognoser

Vår förutsägelse för Sampdoria vs Sassuolo matchen som spelas i Serie A den 2023-05-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sampdoria vs Sassuolo?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sampdoria vs Sassuolo rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sampdoria vs Sassuolo?

Publicerad i Serie A Taggar: ,