Sampdoria vs Cremonese

Sampdoria vs CremoneseSampdoriaCremonese

⚽ 2023-04-08 – Serie A

 

Sampdoria vs Cremonese Förhandstitt

Matchen mellan Sampdoria och Cremonese kommer att ske den 2023-04-08. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 14:30 GMT. Laget leds av tränare D. Stanković och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Cremonese har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sampdoria – Cremonese, har Sampdoria 0 segrar hemma, medan Cremonese har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sampdoria: n/a
  • för Cremonese: n/a

Resultat Mellan Sampdoria och Cremonese

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sampdoria och Cremonese:

Datum Resultat
2022-10-24 Cremonese 0 – 1 Sampdoria
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sampdoria – Cremonese.

Sampdoria vs Cremonese Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sampdoria vs Cremonese Prognoser

Vår förutsägelse för Sampdoria vs Cremonese matchen som spelas i Serie A den 2023-04-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sampdoria vs Cremonese Prognoser

Vår förutsägelse för Sampdoria vs Cremonese matchen som spelas i Serie A den 2023-04-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sampdoria vs Cremonese?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sampdoria vs Cremonese rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sampdoria vs Cremonese?

Publicerad i Serie A Taggar: ,