Samla dina vänner på Unibet – ge din plånbok en rejäl boost

Dela med dig av glädjen som Unibet kampanjer till dina vänner så belönar vi både dig och din vänner. Bjud in dina vänner och vi ger dig 1000 kr per värvad vän. Dina vänner får dessutom startbonusen på 200% upp till 1000 kr. Få 1000 kr för varje vän. Berätta om Unibet dina vänner genom att klicka här och fyll i deras emailadress. Dina får vänner ett meddelande av Unibet med en länk för att öppna ett konto och erbjuds även startbonusen på 200% upp till 1000 kr. För varje vän som omsätter 5000 kr på odds eller 12000 kr i casinot får du 1000 kr på kontot – helt utan omsättningskrav!

 

Tjäna upp till 5 000 kr! Visste du att du kan bjuda in upp till 5 personer och på så sätt tjäna 5 000 kr? Dina vänner måste uppnå omsättningskraven som finns i Regler och Villkor under sektionen för Min Bonus. Ta chansen och tjäna lite extra cash genom att rekomendera Unibet via epost till dina vänner.

 

Besök Unibet Nu

För att värva en vän till Unibet måste du acceptera erbjudandet på ”Mitt Konto” och fylla i din vän/vänners mejladress och skicka inbjudan via samma sida. Vännen du värvar kan bara fullfölja värvningen genom att registrera sig genom den specifika värva en vän-email. Dina värvade vänner måste anmäla sig på den specifika värva en vän-email du skickat ut för att du ska kunna motta ditt gratisspel. Regler och villkor för bonusen på 1000 kr går att finna där du accepterar erbjudandet på ”Mitt Konto”. Dina 50 extra freespins på Starburst får du när en av dina värvade vänner gör en insätting inom kampanjperioden. Även om du värvar fler en en vän, så få du 5×50 freespins som mest, som krediteras senast 72 timmar efter att din vän har gjort sin första insättning på Unibet.

Publicerad i Erbjudanden