Sacramento Kings vs Washington Wizards

Sacramento Kings vs Washington WizardsSacramento KingsWashington Wizards

🏀 2022-12-24 – NBA

 

Sacramento Kings vs Washington Wizards Förhandstitt

Matchen Sacramento Kings vs Washington Wizards som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2022-12-24. Hemmalaget kommer med 17 segrar på de 30 senaste matcherna som spelats, medan Washington Wizards har ett 0.375 procentuellt facit i vinst på de 32 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Sacramento Kings med 1 segrar på hemmaplan, medan Washington Wizards har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Sacramento Kings en genomsnittlig poängskillnad på 2.5 poäng, medan Washington Wizards har en genomsnittlig poängskillnad på -2.9 poäng:

  • Sacramento Kings: 118.4 poäng i snitt för, 115.9 poäng i snitt mot
  • Washington Wizards: 110.7 poäng i snitt för, 113.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Sacramento Kings och Washington Wizards

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Sacramento Kings och Washington Wizards:

Datum Resultat
2022-02-13 Washington Wizards 110 – 123 Sacramento Kings
2021-12-16 Sacramento Kings 119 – 105 Washington Wizards
2021-08-11 Washington Wizards 75 – 89 Sacramento Kings
2021-04-15 Sacramento Kings 111 – 123 Washington Wizards

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Sacramento Kings vs Washington Wizards matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Sacramento Kings vs Washington Wizards Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Sacramento Kings och Washington Wizards och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Sacramento Kings vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2022-12-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Sacramento Kings vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2022-12-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Sacramento Kings vs Washington Wizards?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Sacramento Kings vs Washington Wizards, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sacramento Kings vs Washington Wizards match?

Publicerad i NBA Taggar: ,