Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder

Sacramento Kings vs Oklahoma City ThunderSacramento KingsOklahoma City Thunder

🏀 2023-01-21 – NBA

 

Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder Förhandstitt

Matchen Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2023-01-21. Hemmalaget kommer med 25 segrar på de 43 senaste matcherna som spelats, medan Oklahoma City Thunder har ett 0.489 procentuellt facit i vinst på de 45 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Sacramento Kings med 2 segrar på hemmaplan, medan Oklahoma City Thunder har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Sacramento Kings en genomsnittlig poängskillnad på 3 poäng, medan Oklahoma City Thunder har en genomsnittlig poängskillnad på 1.2 poäng:

  • Sacramento Kings: 119.9 poäng i snitt för, 116.9 poäng i snitt mot
  • Oklahoma City Thunder: 117 poäng i snitt för, 115.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Sacramento Kings och Oklahoma City Thunder

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Sacramento Kings och Oklahoma City Thunder:

Datum Resultat
2022-07-14 Oklahoma City Thunder 86 – 80 Sacramento Kings
2022-03-01 Oklahoma City Thunder 110 – 131 Sacramento Kings
2022-02-06 Sacramento Kings 113 – 103 Oklahoma City Thunder
2021-12-29 Sacramento Kings 117 – 111 Oklahoma City Thunder

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Sacramento Kings och Oklahoma City Thunder och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2023-01-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2023-01-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder match?

Publicerad i NBA Taggar: ,