Sacramento Kings vs Minnesota Timberwolves

Sacramento Kings vs Minnesota TimberwolvesSacramento KingsMinnesota Timberwolves

🏀 2023-03-05 – NBA

 

Sacramento Kings vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen Sacramento Kings vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2023-03-05. Hemmalaget kommer med 36 segrar på de 61 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 64 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Sacramento Kings med 1 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Sacramento Kings en genomsnittlig poängskillnad på 2.6 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på -0.1 poäng:

  • Sacramento Kings: 120.7 poäng i snitt för, 118.1 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 115.4 poäng i snitt för, 115.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Sacramento Kings och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Sacramento Kings och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2023-01-31 Minnesota Timberwolves – Sacramento Kings
2023-01-29 Minnesota Timberwolves 117 – 110 Sacramento Kings
2022-02-10 Sacramento Kings 132 – 119 Minnesota Timberwolves
2022-02-09 Sacramento Kings 114 – 134 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Sacramento Kings vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Sacramento Kings vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Sacramento Kings och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Sacramento Kings vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-03-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Sacramento Kings vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-03-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Sacramento Kings vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Sacramento Kings vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sacramento Kings vs Minnesota Timberwolves match?

Publicerad i NBA Taggar: ,