Sacramento Kings vs Dallas Mavericks

Sacramento Kings vs Dallas MavericksSacramento KingsDallas Mavericks

🏀 2023-02-11 – NBA

 

Sacramento Kings vs Dallas Mavericks Förhandstitt

Matchen Sacramento Kings vs Dallas Mavericks som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2023-02-11. Hemmalaget kommer med 31 segrar på de 54 senaste matcherna som spelats, medan Dallas Mavericks har ett 0.536 procentuellt facit i vinst på de 56 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Sacramento Kings med 1 segrar på hemmaplan, medan Dallas Mavericks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Sacramento Kings en genomsnittlig poängskillnad på 2.7 poäng, medan Dallas Mavericks har en genomsnittlig poängskillnad på 0.7 poäng:

  • Sacramento Kings: 119.5 poäng i snitt för, 116.8 poäng i snitt mot
  • Dallas Mavericks: 112.5 poäng i snitt för, 111.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Sacramento Kings och Dallas Mavericks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Sacramento Kings och Dallas Mavericks:

Datum Resultat
2022-03-05 Dallas Mavericks 114 – 113 Sacramento Kings
2021-12-31 Sacramento Kings 96 – 112 Dallas Mavericks
2021-12-30 Sacramento Kings 95 – 94 Dallas Mavericks
2021-10-31 Dallas Mavericks 105 – 99 Sacramento Kings

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Sacramento Kings vs Dallas Mavericks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Sacramento Kings vs Dallas Mavericks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Sacramento Kings och Dallas Mavericks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Sacramento Kings vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2023-02-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Sacramento Kings vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2023-02-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Sacramento Kings vs Dallas Mavericks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Sacramento Kings vs Dallas Mavericks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sacramento Kings vs Dallas Mavericks match?

Publicerad i NBA Taggar: ,