Rosenborg vs Stabæk

Rosenborg vs StabækRosenborgStabæk

⚽ 2023-10-22 – Eliteserien

 

Rosenborg vs Stabæk Förhandstitt

Matchen mellan Rosenborg och Stabæk kommer att ske den 2023-10-22. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare S. Maalen och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Stabæk har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Rosenborg – Stabæk, har Rosenborg 1 segrar hemma, medan Stabæk har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Rosenborg: n/a
  • för Stabæk: n/a

Resultat Mellan Rosenborg och Stabæk

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Rosenborg och Stabæk:

Datum Resultat
2023-06-11 Stabæk 2 – 2 Rosenborg
2021-12-05 Stabæk 1 – 3 Rosenborg
2021-05-30 Rosenborg 4 – 2 Stabæk
2020-08-30 Rosenborg 2 – 2 Stabæk

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Rosenborg – Stabæk.

Rosenborg vs Stabæk Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Rosenborg vs Stabæk Prognoser

Vår förutsägelse för Rosenborg vs Stabæk matchen som spelas i Eliteserien den 2023-10-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Rosenborg vs Stabæk Prognoser

Vår förutsägelse för Rosenborg vs Stabæk matchen som spelas i Eliteserien den 2023-10-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Rosenborg vs Stabæk?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Rosenborg vs Stabæk rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Rosenborg vs Stabæk?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,