Roma vs Servette

Roma vs ServetteRomaServette

⚽ 2023-10-05 – UEFA Europa League

 

Roma vs Servette Förhandstitt

Matchen mellan Roma och Servette kommer att ske den 2023-10-05. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare José Mourinho och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Servette har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Roma – Servette, har Roma 0 segrar hemma, medan Servette har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Roma: R. Lukaku(1 goals/match);
  • för Servette: n/a

Resultat Mellan Roma och Servette

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Roma och Servette:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Roma – Servette.

Roma vs Servette Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Roma vs Servette Prognoser

Vår förutsägelse för Roma vs Servette matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-10-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Roma vs Servette Prognoser

Vår förutsägelse för Roma vs Servette matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-10-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Roma vs Servette?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Roma vs Servette rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Roma vs Servette?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,