Red Star Belgrade vs Young Boys

Red Star Belgrade vs Young BoysRed Star BelgradeYoung Boys

⚽ 2023-10-04 – UEFA Champions League

 

Red Star Belgrade vs Young Boys Förhandstitt

Matchen mellan Red Star Belgrade och Young Boys kommer att ske den 2023-10-04. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare B. Bakhar och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Young Boys har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Red Star Belgrade – Young Boys, har Red Star Belgrade 0 segrar hemma, medan Young Boys har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Red Star Belgrade: O. Bukari(1 goals/match);
  • för Young Boys: n/a

Resultat Mellan Red Star Belgrade och Young Boys

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Red Star Belgrade och Young Boys:

Datum Resultat
2019-08-27 Red Star Belgrade 1 – 1 Young Boys
2019-08-21 Young Boys 2 – 2 Red Star Belgrade
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Red Star Belgrade – Young Boys.

Red Star Belgrade vs Young Boys Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Red Star Belgrade vs Young Boys Prognoser

Vår förutsägelse för Red Star Belgrade vs Young Boys matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-10-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Red Star Belgrade vs Young Boys Prognoser

Vår förutsägelse för Red Star Belgrade vs Young Boys matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-10-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Red Star Belgrade vs Young Boys?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Red Star Belgrade vs Young Boys rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Red Star Belgrade vs Young Boys?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,