Real Valladolid vs Real Madrid

Real Valladolid vs Real MadridReal ValladolidReal Madrid

⚽ 2022-12-30 – La Liga

 

Real Valladolid vs Real Madrid Förhandstitt

Matchen mellan Real Valladolid och Real Madrid kommer att ske den 2022-12-30. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:30 GMT. Laget leds av tränare Pacheta och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Real Madrid har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Valladolid – Real Madrid, har Real Valladolid 0 segrar hemma, medan Real Madrid har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Valladolid: n/a
  • för Real Madrid: n/a

Resultat Mellan Real Valladolid och Real Madrid

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Valladolid och Real Madrid:

Datum Resultat
2021-02-20 Real Valladolid 0 – 1 Real Madrid
2020-09-30 Real Madrid 1 – 0 Real Valladolid
2020-01-26 Real Valladolid 0 – 1 Real Madrid
2019-08-24 Real Madrid 1 – 1 Real Valladolid

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Valladolid – Real Madrid.

Real Valladolid vs Real Madrid Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Valladolid vs Real Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Real Valladolid vs Real Madrid matchen som spelas i La Liga den 2022-12-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Valladolid vs Real Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Real Valladolid vs Real Madrid matchen som spelas i La Liga den 2022-12-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Valladolid vs Real Madrid?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Valladolid vs Real Madrid rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Valladolid vs Real Madrid?

Publicerad i La Liga Taggar: ,