Real Valladolid vs Girona

Real Valladolid vs GironaReal ValladolidGirona

⚽ 2023-04-22 – La Liga

 

Real Valladolid vs Girona Förhandstitt

Matchen mellan Real Valladolid och Girona kommer att ske den 2023-04-22. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare P. Pezzolano och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Girona har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Valladolid – Girona, har Real Valladolid 1 segrar hemma, medan Girona har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Valladolid: n/a
  • för Girona: n/a

Resultat Mellan Real Valladolid och Girona

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Valladolid och Girona:

Datum Resultat
2022-09-09 Girona 2 – 1 Real Valladolid
2022-02-12 Real Valladolid 2 – 2 Girona
2021-09-18 Girona 1 – 0 Real Valladolid
2019-04-23 Real Valladolid 1 – 0 Girona

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Valladolid – Girona.

Real Valladolid vs Girona Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Valladolid vs Girona Prognoser

Vår förutsägelse för Real Valladolid vs Girona matchen som spelas i La Liga den 2023-04-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Valladolid vs Girona Prognoser

Vår förutsägelse för Real Valladolid vs Girona matchen som spelas i La Liga den 2023-04-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Valladolid vs Girona?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Valladolid vs Girona rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Valladolid vs Girona?

Publicerad i La Liga Taggar: ,