Real Sociedad vs Real Valladolid

Real Sociedad vs Real ValladolidReal SociedadReal Valladolid

⚽ 2023-02-05 – La Liga

 

Real Sociedad vs Real Valladolid Förhandstitt

Matchen mellan Real Sociedad och Real Valladolid kommer att ske den 2023-02-05. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare Imanol Alguacil och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Real Valladolid har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Sociedad – Real Valladolid, har Real Sociedad 2 segrar hemma, medan Real Valladolid har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Sociedad: n/a
  • för Real Valladolid: n/a

Resultat Mellan Real Sociedad och Real Valladolid

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Sociedad och Real Valladolid:

Datum Resultat
2022-10-22 Real Valladolid 1 – 0 Real Sociedad
2021-05-16 Real Sociedad 4 – 1 Real Valladolid
2020-09-13 Real Valladolid 1 – 1 Real Sociedad
2020-02-28 Real Sociedad 1 – 0 Real Valladolid

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Sociedad – Real Valladolid.

Real Sociedad vs Real Valladolid Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Sociedad vs Real Valladolid Prognoser

Vår förutsägelse för Real Sociedad vs Real Valladolid matchen som spelas i La Liga den 2023-02-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Sociedad vs Real Valladolid Prognoser

Vår förutsägelse för Real Sociedad vs Real Valladolid matchen som spelas i La Liga den 2023-02-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Sociedad vs Real Valladolid?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Sociedad vs Real Valladolid rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Sociedad vs Real Valladolid?

Publicerad i La Liga Taggar: ,