Real Madrid vs Real Sociedad

Real Madrid vs Real SociedadReal MadridReal Sociedad

⚽ 2023-09-17 – La Liga

 

Real Madrid vs Real Sociedad Förhandstitt

Matchen mellan Real Madrid och Real Sociedad kommer att ske den 2023-09-17. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare C. Ancelotti och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Real Sociedad har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Madrid – Real Sociedad, har Real Madrid 1 segrar hemma, medan Real Sociedad har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Madrid: J. Bellingham(1.25 goals/match);
  • för Real Sociedad: n/a

Resultat Mellan Real Madrid och Real Sociedad

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Madrid och Real Sociedad:

Datum Resultat
2023-05-02 Real Sociedad 2 – 0 Real Madrid
2023-01-29 Real Madrid 0 – 0 Real Sociedad
2022-03-05 Real Madrid 4 – 1 Real Sociedad
2021-12-04 Real Sociedad 0 – 2 Real Madrid

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Madrid – Real Sociedad.

Real Madrid vs Real Sociedad Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Madrid vs Real Sociedad Prognoser

Vår förutsägelse för Real Madrid vs Real Sociedad matchen som spelas i La Liga den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Madrid vs Real Sociedad Prognoser

Vår förutsägelse för Real Madrid vs Real Sociedad matchen som spelas i La Liga den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Madrid vs Real Sociedad?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Madrid vs Real Sociedad rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Madrid vs Real Sociedad?

Publicerad i La Liga Taggar: ,