Real Madrid vs Manchester City

Real Madrid vs Manchester CityReal MadridManchester City

⚽ 2023-05-09 – UEFA Champions League

 

Real Madrid vs Manchester City Förhandstitt

Matchen mellan Real Madrid och Manchester City kommer att ske den 2023-05-09. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare C. Ancelotti och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Manchester City har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Madrid – Manchester City, har Real Madrid 1 segrar hemma, medan Manchester City har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Madrid: n/a
  • för Manchester City: E. Haaland(1.5 goals/match);

Resultat Mellan Real Madrid och Manchester City

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Madrid och Manchester City:

Datum Resultat
2022-05-04 Real Madrid 3 – 1 Manchester City
2022-04-26 Manchester City 4 – 3 Real Madrid
2020-08-07 Manchester City 2 – 1 Real Madrid
2020-02-26 Real Madrid 1 – 2 Manchester City

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Madrid – Manchester City.

Real Madrid vs Manchester City Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Madrid vs Manchester City Prognoser

Vår förutsägelse för Real Madrid vs Manchester City matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-05-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Madrid vs Manchester City Prognoser

Vår förutsägelse för Real Madrid vs Manchester City matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-05-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Madrid vs Manchester City?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Madrid vs Manchester City rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Madrid vs Manchester City?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,