Real Madrid vs Celta de Vigo

Real Madrid vs Celta de VigoReal MadridCelta de Vigo

⚽ 2023-04-22 – La Liga

 

Real Madrid vs Celta de Vigo Förhandstitt

Matchen mellan Real Madrid och Celta de Vigo kommer att ske den 2023-04-22. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare C. Ancelotti och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Celta de Vigo har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Madrid – Celta de Vigo, har Real Madrid 1 segrar hemma, medan Celta de Vigo har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Madrid: n/a
  • för Celta de Vigo: Miguel Rodríguez(1 goals/match);

Resultat Mellan Real Madrid och Celta de Vigo

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Madrid och Celta de Vigo:

Datum Resultat
2022-08-20 Celta de Vigo 1 – 4 Real Madrid
2022-04-02 Celta de Vigo 1 – 2 Real Madrid
2021-09-12 Real Madrid 5 – 2 Celta de Vigo
2021-03-20 Celta de Vigo 1 – 3 Real Madrid

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Madrid – Celta de Vigo.

Real Madrid vs Celta de Vigo Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Madrid vs Celta de Vigo Prognoser

Vår förutsägelse för Real Madrid vs Celta de Vigo matchen som spelas i La Liga den 2023-04-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Madrid vs Celta de Vigo Prognoser

Vår förutsägelse för Real Madrid vs Celta de Vigo matchen som spelas i La Liga den 2023-04-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Madrid vs Celta de Vigo?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Madrid vs Celta de Vigo rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Madrid vs Celta de Vigo?

Publicerad i La Liga Taggar: ,