Real Betis vs Cadiz

Real Betis vs CadizReal BetisCadiz

⚽ 2023-04-09 – La Liga

 

Real Betis vs Cadiz Förhandstitt

Matchen mellan Real Betis och Cadiz kommer att ske den 2023-04-09. Mötet i La Liga kommer att starta klockan TBA GMT. Laget leds av tränare M. Pellegrini och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Cadiz har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Betis – Cadiz, har Real Betis 0 segrar hemma, medan Cadiz har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Betis: n/a
  • för Cadiz: n/a

Resultat Mellan Real Betis och Cadiz

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Betis och Cadiz:

Datum Resultat
2022-10-19 Cadiz 0 – 0 Real Betis
2022-04-09 Cadiz 1 – 2 Real Betis
2021-08-20 Real Betis 1 – 1 Cadiz
2021-02-28 Cadiz 0 – 1 Real Betis

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Betis – Cadiz.

Real Betis vs Cadiz Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Betis vs Cadiz Prognoser

Vår förutsägelse för Real Betis vs Cadiz matchen som spelas i La Liga den 2023-04-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Betis vs Cadiz Prognoser

Vår förutsägelse för Real Betis vs Cadiz matchen som spelas i La Liga den 2023-04-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Betis vs Cadiz?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Betis vs Cadiz rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Betis vs Cadiz?

Publicerad i La Liga Taggar: ,