Real Betis vs Atletico Madrid

Real Betis vs Atletico MadridReal BetisAtletico Madrid

⚽ 2023-08-20 – La Liga

 

Real Betis vs Atletico Madrid Förhandstitt

Matchen mellan Real Betis och Atletico Madrid kommer att ske den 2023-08-20. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 19:30 GMT. Laget leds av tränare M. Pellegrini och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Atletico Madrid har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Betis – Atletico Madrid, har Real Betis 0 segrar hemma, medan Atletico Madrid har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Betis: Willian José(1 goals/match);Ayoze Pérez(1 goals/match);
  • för Atletico Madrid: n/a

Resultat Mellan Real Betis och Atletico Madrid

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Betis och Atletico Madrid:

Datum Resultat
2023-04-02 Atletico Madrid 1 – 0 Real Betis
2022-10-23 Real Betis 1 – 2 Atletico Madrid
2022-03-06 Real Betis 1 – 3 Atletico Madrid
2021-10-31 Atletico Madrid 3 – 0 Real Betis

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Betis – Atletico Madrid.

Real Betis vs Atletico Madrid Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Betis vs Atletico Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Real Betis vs Atletico Madrid matchen som spelas i La Liga den 2023-08-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Betis vs Atletico Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Real Betis vs Atletico Madrid matchen som spelas i La Liga den 2023-08-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Betis vs Atletico Madrid?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Betis vs Atletico Madrid rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Betis vs Atletico Madrid?

Publicerad i La Liga Taggar: ,