Real Betis vs Aris Limassol

Real Betis vs Aris LimassolReal BetisAris Limassol

⚽ 2023-11-09 – UEFA Europa League

 

Real Betis vs Aris Limassol Förhandstitt

Matchen mellan Real Betis och Aris Limassol kommer att ske den 2023-11-09. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare M. Pellegrini och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Aris Limassol har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Real Betis – Aris Limassol, har Real Betis 0 segrar hemma, medan Aris Limassol har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Real Betis: n/a
  • för Aris Limassol: n/a

Resultat Mellan Real Betis och Aris Limassol

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Real Betis och Aris Limassol:

Datum Resultat
2023-10-26 Aris Limassol 0 – 1 Real Betis
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Real Betis – Aris Limassol.

Real Betis vs Aris Limassol Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Real Betis vs Aris Limassol Prognoser

Vår förutsägelse för Real Betis vs Aris Limassol matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Real Betis vs Aris Limassol Prognoser

Vår förutsägelse för Real Betis vs Aris Limassol matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Real Betis vs Aris Limassol?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Real Betis vs Aris Limassol rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Real Betis vs Aris Limassol?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,