RB Leipzig vs Augsburg

RB Leipzig vs AugsburgRB LeipzigAugsburg

⚽ 2023-09-16 – Bundesliga

 

RB Leipzig vs Augsburg Förhandstitt

Matchen mellan RB Leipzig och Augsburg kommer att ske den 2023-09-16. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 13:30 GMT. Laget leds av tränare M. Rose och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Augsburg har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan RB Leipzig – Augsburg, har RB Leipzig 2 segrar hemma, medan Augsburg har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för RB Leipzig: B. Šeško(1 goals/match);
  • för Augsburg: n/a

Resultat Mellan RB Leipzig och Augsburg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan RB Leipzig och Augsburg:

Datum Resultat
2023-04-15 RB Leipzig 3 – 2 Augsburg
2022-10-22 Augsburg 3 – 3 RB Leipzig
2022-05-08 RB Leipzig 4 – 0 Augsburg
2021-12-15 Augsburg 1 – 1 RB Leipzig

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan RB Leipzig – Augsburg.

RB Leipzig vs Augsburg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

RB Leipzig vs Augsburg Prognoser

Vår förutsägelse för RB Leipzig vs Augsburg matchen som spelas i Bundesliga den 2023-09-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

RB Leipzig vs Augsburg Prognoser

Vår förutsägelse för RB Leipzig vs Augsburg matchen som spelas i Bundesliga den 2023-09-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på RB Leipzig vs Augsburg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen RB Leipzig vs Augsburg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för RB Leipzig vs Augsburg?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,