Rakow Czestochowa vs Aris Limassol

Rakow Czestochowa vs Aris LimassolRakow CzestochowaAris Limassol

⚽ 2023-08-08 – UEFA Champions League

 

Rakow Czestochowa vs Aris Limassol Förhandstitt

Matchen mellan Rakow Czestochowa och Aris Limassol kommer att ske den 2023-08-08. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 18:00 GMT. Laget leds av tränare D. Szwarga och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Aris Limassol har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Rakow Czestochowa – Aris Limassol, har Rakow Czestochowa 0 segrar hemma, medan Aris Limassol har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Rakow Czestochowa: Ł. Zwoliński(1 goals/match);G. Papanikolaou(1 goals/match);
  • för Aris Limassol: M. Stępiński(1 goals/match);Y. Gomis(2 goals/match);L. Bengtsson(1 goals/match);J. Montnor(1 goals/match);

Resultat Mellan Rakow Czestochowa och Aris Limassol

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Rakow Czestochowa och Aris Limassol:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Rakow Czestochowa – Aris Limassol.

Rakow Czestochowa vs Aris Limassol Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Rakow Czestochowa vs Aris Limassol Prognoser

Vår förutsägelse för Rakow Czestochowa vs Aris Limassol matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Rakow Czestochowa vs Aris Limassol Prognoser

Vår förutsägelse för Rakow Czestochowa vs Aris Limassol matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Rakow Czestochowa vs Aris Limassol?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Rakow Czestochowa vs Aris Limassol rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Rakow Czestochowa vs Aris Limassol?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,