PSV vs Sturm Graz

PSV vs Sturm GrazPSVSturm Graz

⚽ 2023-08-08 – UEFA Champions League

 

PSV vs Sturm Graz Förhandstitt

Matchen mellan PSV och Sturm Graz kommer att ske den 2023-08-08. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 18:30 GMT. Laget leds av tränare P. Bosz och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sturm Graz har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan PSV – Sturm Graz, har PSV 1 segrar hemma, medan Sturm Graz har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för PSV: n/a
  • för Sturm Graz: n/a

Resultat Mellan PSV och Sturm Graz

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan PSV och Sturm Graz:

Datum Resultat
2021-11-25 PSV 2 – 0 Sturm Graz
2021-09-30 Sturm Graz 1 – 4 PSV
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan PSV – Sturm Graz.

PSV vs Sturm Graz Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

PSV vs Sturm Graz Prognoser

Vår förutsägelse för PSV vs Sturm Graz matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

PSV vs Sturm Graz Prognoser

Vår förutsägelse för PSV vs Sturm Graz matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på PSV vs Sturm Graz?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen PSV vs Sturm Graz rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för PSV vs Sturm Graz?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,