PSV vs Rangers

PSV vs RangersPSVRangers

⚽ 2023-08-30 – UEFA Champions League

 

PSV vs Rangers Förhandstitt

Matchen mellan PSV och Rangers kommer att ske den 2023-08-30. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare P. Bosz och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Rangers har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan PSV – Rangers, har PSV 0 segrar hemma, medan Rangers har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för PSV: L. de Jong(1.5 goals/match);
  • för Rangers: J. Tavernier(1 goals/match);

Resultat Mellan PSV och Rangers

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan PSV och Rangers:

Datum Resultat
2023-08-22 Rangers 2 – 2 PSV
2022-08-24 PSV 0 – 1 Rangers
2022-08-16 Rangers 2 – 2 PSV
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan PSV – Rangers.

PSV vs Rangers Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

PSV vs Rangers Prognoser

Vår förutsägelse för PSV vs Rangers matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

PSV vs Rangers Prognoser

Vår förutsägelse för PSV vs Rangers matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på PSV vs Rangers?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen PSV vs Rangers rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för PSV vs Rangers?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,