PSG vs Strasbourg

PSG vs StrasbourgPSGStrasbourg

⚽ 2023-10-21 – Ligue 1

 

PSG vs Strasbourg Förhandstitt

Matchen mellan PSG och Strasbourg kommer att ske den 2023-10-21. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare Luis Enrique och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Strasbourg har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan PSG – Strasbourg, har PSG 2 segrar hemma, medan Strasbourg har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för PSG: K. Mbappé(1 goals/match);
  • för Strasbourg: n/a

Resultat Mellan PSG och Strasbourg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan PSG och Strasbourg:

Datum Resultat
2023-05-27 Strasbourg 1 – 1 PSG
2022-12-28 PSG 2 – 1 Strasbourg
2022-04-29 Strasbourg 3 – 3 PSG
2021-08-14 PSG 4 – 2 Strasbourg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan PSG – Strasbourg.

PSG vs Strasbourg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

PSG vs Strasbourg Prognoser

Vår förutsägelse för PSG vs Strasbourg matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-10-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

PSG vs Strasbourg Prognoser

Vår förutsägelse för PSG vs Strasbourg matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-10-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på PSG vs Strasbourg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen PSG vs Strasbourg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för PSG vs Strasbourg?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,