PSG vs Borussia Dortmund

PSG vs Borussia DortmundPSGBorussia Dortmund

⚽ 2023-09-19 – UEFA Champions League

 

PSG vs Borussia Dortmund Förhandstitt

Matchen mellan PSG och Borussia Dortmund kommer att ske den 2023-09-19. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Luis Enrique och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Borussia Dortmund har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan PSG – Borussia Dortmund, har PSG 1 segrar hemma, medan Borussia Dortmund har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för PSG: n/a
  • för Borussia Dortmund: n/a

Resultat Mellan PSG och Borussia Dortmund

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan PSG och Borussia Dortmund:

Datum Resultat
2020-03-11 PSG 2 – 0 Borussia Dortmund
2020-02-18 Borussia Dortmund 2 – 1 PSG
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan PSG – Borussia Dortmund.

PSG vs Borussia Dortmund Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

PSG vs Borussia Dortmund Prognoser

Vår förutsägelse för PSG vs Borussia Dortmund matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-09-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

PSG vs Borussia Dortmund Prognoser

Vår förutsägelse för PSG vs Borussia Dortmund matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-09-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på PSG vs Borussia Dortmund?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen PSG vs Borussia Dortmund rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för PSG vs Borussia Dortmund?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,