Portugal vs Uruguay

Portugal vs UruguayPortugalUruguay

⚽ 2022-11-28 – Fotbolls-VM

 

Portugal vs Uruguay Förhandstitt

Matchen mellan Portugal och Uruguay kommer att ske den 2022-11-28. Mötet i Fotbolls-VM kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Fernando Santos och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Uruguay har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Portugal – Uruguay, har Portugal 0 segrar hemma, medan Uruguay har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Portugal: n/a
  • för Uruguay: n/a

Resultat Mellan Portugal och Uruguay

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Portugal och Uruguay:

Datum Resultat
2018-06-30 Uruguay 2 – 1 Portugal
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Portugal – Uruguay.

Portugal vs Uruguay Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Portugal vs Uruguay Prognoser

Vår förutsägelse för Portugal vs Uruguay matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-11-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Portugal vs Uruguay Prognoser

Vår förutsägelse för Portugal vs Uruguay matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-11-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Portugal vs Uruguay?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Portugal vs Uruguay rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portugal vs Uruguay?

Publicerad i Fotbolls-VM Taggar: ,