Portugal vs Schweiz

Portugal vs SchweizPortugalSchweiz

⚽ 2022-12-06 – Fotbolls-VM

 

Portugal vs Schweiz Förhandstitt

Matchen mellan Portugal och Schweiz kommer att ske den 2022-12-06. Mötet i Fotbolls-VM kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Fernando Santos och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Schweiz har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Portugal – Schweiz, har Portugal 3 segrar hemma, medan Schweiz har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Portugal: Rafael Leão(1 goals/match);João Félix(1 goals/match);Cristiano Ronaldo(1 goals/match);
  • för Schweiz: B. Embolo(1 goals/match);

Resultat Mellan Portugal och Schweiz

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Portugal och Schweiz:

Datum Resultat
2022-06-12 Schweiz 1 – 0 Portugal
2022-06-05 Portugal 4 – 0 Schweiz
2019-06-05 Portugal 3 – 1 Schweiz
2017-10-10 Portugal 2 – 0 Schweiz

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Portugal – Schweiz.

Portugal vs Schweiz Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Portugal vs Schweiz Prognoser

Vår förutsägelse för Portugal vs Schweiz matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-12-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Portugal vs Schweiz Prognoser

Vår förutsägelse för Portugal vs Schweiz matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-12-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Portugal vs Schweiz?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Portugal vs Schweiz rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portugal vs Schweiz?

Publicerad i Fotbolls-VM Taggar: ,