Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder

Portland Trail Blazers vs Oklahoma City ThunderPortland Trail BlazersOklahoma City Thunder

🏀 2023-02-11 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder Förhandstitt

Matchen Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2023-02-11. Hemmalaget kommer med 27 segrar på de 55 senaste matcherna som spelats, medan Oklahoma City Thunder har ett 0.481 procentuellt facit i vinst på de 54 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Portland Trail Blazers med 0 segrar på hemmaplan, medan Oklahoma City Thunder har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Portland Trail Blazers en genomsnittlig poängskillnad på 0.3 poäng, medan Oklahoma City Thunder har en genomsnittlig poängskillnad på 1 poäng:

  • Portland Trail Blazers: 114.7 poäng i snitt för, 114.4 poäng i snitt mot
  • Oklahoma City Thunder: 117.6 poäng i snitt för, 116.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Portland Trail Blazers och Oklahoma City Thunder

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Portland Trail Blazers och Oklahoma City Thunder:

Datum Resultat
2022-12-22 Oklahoma City Thunder 101 – 98 Portland Trail Blazers
2022-12-20 Oklahoma City Thunder 123 – 121 Portland Trail Blazers
2022-04-06 Oklahoma City Thunder 98 – 94 Portland Trail Blazers
2022-03-29 Portland Trail Blazers 131 – 134 Oklahoma City Thunder

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Portland Trail Blazers och Oklahoma City Thunder och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2023-02-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder som spelas i NBA den 2023-02-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder match?

Publicerad i NBA Taggar: ,