Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies

Portland Trail Blazers vs Memphis GrizzliesPortland Trail BlazersMemphis Grizzlies

🏀 2023-11-06 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies Förhandstitt

Matchen Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:00 GMT tid den 2023-11-06. Hemmalaget kommer med 3 segrar på de 6 senaste matcherna som spelats, medan Memphis Grizzlies har ett 0 procentuellt facit i vinst på de 6 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Portland Trail Blazers med 1 segrar på hemmaplan, medan Memphis Grizzlies har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Portland Trail Blazers en genomsnittlig poängskillnad på -4.3 poäng, medan Memphis Grizzlies har en genomsnittlig poängskillnad på -9.8 poäng:

  • Portland Trail Blazers: 105 poäng i snitt för, 109.3 poäng i snitt mot
  • Memphis Grizzlies: 107.7 poäng i snitt för, 117.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Portland Trail Blazers och Memphis Grizzlies

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Portland Trail Blazers och Memphis Grizzlies:

Datum Resultat
2023-11-04 Portland Trail Blazers 115 – 113 Memphis Grizzlies
2023-04-05 Memphis Grizzlies 119 – 109 Portland Trail Blazers
2023-02-02 Memphis Grizzlies 112 – 122 Portland Trail Blazers
2022-11-03 Portland Trail Blazers 106 – 111 Memphis Grizzlies

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Portland Trail Blazers och Memphis Grizzlies och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-11-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-11-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies match?

Publicerad i NBA Taggar: ,