Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets

Portland Trail Blazers vs Charlotte HornetsPortland Trail BlazersCharlotte Hornets

🏀 2022-12-27 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets Förhandstitt

Matchen Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2022-12-27. Hemmalaget kommer med 17 segrar på de 33 senaste matcherna som spelats, medan Charlotte Hornets har ett 0.273 procentuellt facit i vinst på de 33 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Portland Trail Blazers med 1 segrar på hemmaplan, medan Charlotte Hornets har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Portland Trail Blazers en genomsnittlig poängskillnad på 0 poäng, medan Charlotte Hornets har en genomsnittlig poängskillnad på -6.8 poäng:

  • Portland Trail Blazers: 112 poäng i snitt för, 112 poäng i snitt mot
  • Charlotte Hornets: 111.3 poäng i snitt för, 118.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Portland Trail Blazers och Charlotte Hornets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Portland Trail Blazers och Charlotte Hornets:

Datum Resultat
2022-11-10 Charlotte Hornets 95 – 105 Portland Trail Blazers
2021-12-18 Portland Trail Blazers 125 – 116 Charlotte Hornets
2021-11-01 Charlotte Hornets 125 – 113 Portland Trail Blazers
2021-08-08 Charlotte Hornets 86 – 93 Portland Trail Blazers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Portland Trail Blazers och Charlotte Hornets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2022-12-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2022-12-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets match?

Publicerad i NBA Taggar: ,