Pengarna tillbaka om ditt spel går med förlust på grund av en straff

Alla vi spelare vet hur det känns när du förlorar ditt spel på grund av ett försvarsmisstag eller ett dåligt domslut, så den här säsongen återbetalar vi alla förlorade spel om en straff utdöms. Återbetalning på Första/sista målskytt, korrekt resultat, halvtids-/slutresultat, Scorecast/Wincast gäller endast förlorade spel inför match.

Så här fungerar det:

– lägg ett spel före match på de utvalda marknaderna enligt ovan.
– vi återbetalar alla förlorade spel upp till 1000 kronor om en straff utdöms.

– du får din cashåterbetalning på kontot inom 48 timmar.
– giltiga ligor är Premier League och Champions League.

 

Besök Unibet Nu

Det är inte allt. Vi erbjuder bra odds på alla toppligor och livestreaming från några av de bästa europeiska ligorna – La Liga, Ligue 1, Serie A och Bundesliga.

Erbjudandet gäller spel lagda på valfri match i Champions League, Premier League, i vår oddssektion. Champions League återbetalningar gäller från gruppspelet i tävlingen. Kval till CL räknas inte. Spel listade under Unibet specialspel gäller inte för återbetalning. Endast spel med insats 50 kr eller högre, upp till 1000 kr, återbetalas. Spel med lägre eller högre insats kvalificerar inte för återbetalning. Första och sista målskytt är spelarna som gör matchens första och sista mål. Självmål gäller inte.

Publicerad i Erbjudanden