Pengarna tillbaka för nya Mobilspelare!

Spela på odds, få en gratis poker-biljett. Kl. 20.00 varje måndag och torsdag har du chans att vinna del av pokerpotten värd €500 genom våra betting-freerolls. Allt du behöver göra är att spela på sport så kan du använda din pokerbiljett för att vinna riktiga pengar.Så fungerar det. Lägg ett spel på sport för minst 100 kr mellan tisdag och torsdag för att få en biljett till torsdagsturneringen. Lägg ett spel för minst 100 kr på sport mellan fredag och söndag för att få en biljett till måndagsturneringen. Du hittar din biljett under din profil när du loggar in på pokerklienten.

Pengarna-tillbaka-för-nya-Mobilspelare

 

-Turneringarna börjar kl. 20:00 varje måndag och torsdag.

-För att gå med i turneringen klickar du bara på biljetten eller skriver in ”€500 Betting Freeroll” i sökrutan i turneringssektionen i pokerlobbyn.

 

Besök Unibet Nu

Spelare måste satsa minst 100 kr på valfritt sportevent som finns i Unibets oddslobby för att få en pokerbiljett. Satsa 100 kr mellan fredag och söndag för att få en biljett till måndagsturneringen och satsa 100 kr mellan tisdag och torsdag för att få en biljett till torsdagsturneringen. Spela kan få upp till två biljetter per vecka om de lägger ett spel mellan tisdag och torsdag och ett spel mellan fredag och måndag. Pokerbiljetterna krediteras så fort du lagt ett giltigt spel och är sedan giltiga i 7 dagar. Båda pokerturneringarna har en maxkapacitet på 1,5000 deltagare per turnering.

Publicerad i Erbjudanden