Panathinaikos vs Sporting Braga

Panathinaikos vs Sporting BragaPanathinaikosSporting Braga

⚽ 2023-08-29 – UEFA Champions League

 

Panathinaikos vs Sporting Braga Förhandstitt

Matchen mellan Panathinaikos och Sporting Braga kommer att ske den 2023-08-29. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare I. Jovanović och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sporting Braga har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Panathinaikos – Sporting Braga, har Panathinaikos 0 segrar hemma, medan Sporting Braga har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Panathinaikos: n/a
  • för Sporting Braga: Pizzi(1 goals/match);Álvaro Djaló(1 goals/match);

Resultat Mellan Panathinaikos och Sporting Braga

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Panathinaikos och Sporting Braga:

Datum Resultat
2023-08-23 Sporting Braga 2 – 1 Panathinaikos
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Panathinaikos – Sporting Braga.

Panathinaikos vs Sporting Braga Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Panathinaikos vs Sporting Braga Prognoser

Vår förutsägelse för Panathinaikos vs Sporting Braga matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Panathinaikos vs Sporting Braga Prognoser

Vår förutsägelse för Panathinaikos vs Sporting Braga matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Panathinaikos vs Sporting Braga?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Panathinaikos vs Sporting Braga rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Panathinaikos vs Sporting Braga?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,