Panathinaikos vs Olimpia Milano

Panathinaikos vs Olimpia MilanoPanathinaikosOlimpia Milano

🏀 2022-12-08 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Olimpia Milano Förhandstitt

Matchen Panathinaikos vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:00 GMT tid den 2022-12-08. Hemmalaget kommer med 5 segrar på de 7 senaste matcherna som spelats, medan Olimpia Milano har ett 0.800 procentuellt facit i vinst på de 30 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Panathinaikos med 1 segrar på hemmaplan, medan Olimpia Milano har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Panathinaikos en genomsnittlig poängskillnad på 13.2 poäng, medan Olimpia Milano har en genomsnittlig poängskillnad på 10.4 poäng:

  • Panathinaikos: 81.9 poäng i snitt för, 68.7 poäng i snitt mot
  • Olimpia Milano: 82.2 poäng i snitt för, 71.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Panathinaikos och Olimpia Milano

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Panathinaikos och Olimpia Milano:

Datum Resultat
2022-09-24 Panathinaikos 64 – 77 Olimpia Milano
2022-03-04 Panathinaikos 75 – 76 Olimpia Milano
2021-12-14 Olimpia Milano 75 – 54 Panathinaikos
2021-04-01 Panathinaikos 86 – 83 Olimpia Milano

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Panathinaikos vs Olimpia Milano matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Panathinaikos vs Olimpia Milano Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Panathinaikos och Olimpia Milano och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Panathinaikos vs Olimpia Milano Prognoser

Vår prognos för matchen Panathinaikos vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague den 2022-12-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Panathinaikos vs Olimpia Milano Prognoser

Vår prognos för matchen Panathinaikos vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague den 2022-12-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Panathinaikos vs Olimpia Milano?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Panathinaikos vs Olimpia Milano, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Panathinaikos vs Olimpia Milano match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,