Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv

Panathinaikos vs Maccabi Tel AvivPanathinaikosMaccabi Tel Aviv

🏀 2023-01-13 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv Förhandstitt

Matchen Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:00 GMT tid den 2023-01-13. Hemmalaget kommer med 9 segrar på de 11 senaste matcherna som spelats, medan Maccabi Tel Aviv har ett 0.846 procentuellt facit i vinst på de 13 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Panathinaikos med 1 segrar på hemmaplan, medan Maccabi Tel Aviv har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Panathinaikos en genomsnittlig poängskillnad på 15.3 poäng, medan Maccabi Tel Aviv har en genomsnittlig poängskillnad på 17.4 poäng:

  • Panathinaikos: 80.6 poäng i snitt för, 65.3 poäng i snitt mot
  • Maccabi Tel Aviv: 92.8 poäng i snitt för, 75.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Panathinaikos och Maccabi Tel Aviv

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Panathinaikos och Maccabi Tel Aviv:

Datum Resultat
2022-10-27 Maccabi Tel Aviv 85 – 74 Panathinaikos
2022-03-29 Panathinaikos 83 – 95 Maccabi Tel Aviv
2021-10-21 Maccabi Tel Aviv 77 – 73 Panathinaikos
2021-03-11 Panathinaikos 81 – 63 Maccabi Tel Aviv

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Panathinaikos och Maccabi Tel Aviv och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv Prognoser

Vår prognos för matchen Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague den 2023-01-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv Prognoser

Vår prognos för matchen Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague den 2023-01-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Panathinaikos vs Maccabi Tel Aviv match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,