Panathinaikos vs Baskonia

Panathinaikos vs BaskoniaPanathinaikosBaskonia

🏀 2023-10-27 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Baskonia Förhandstitt

Matchen Panathinaikos vs Baskonia som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:15 GMT tid den 2023-10-27. Hemmalaget kommer med 3 segrar på de 3 senaste matcherna som spelats, medan Baskonia har ett 0.667 procentuellt facit i vinst på de 6 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Panathinaikos med 2 segrar på hemmaplan, medan Baskonia har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Panathinaikos en genomsnittlig poängskillnad på 16.3 poäng, medan Baskonia har en genomsnittlig poängskillnad på 3.6 poäng:

  • Panathinaikos: 86.3 poäng i snitt för, 70.0 poäng i snitt mot
  • Baskonia: 85.8 poäng i snitt för, 82.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Panathinaikos och Baskonia

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Panathinaikos och Baskonia:

Datum Resultat
2023-02-03 Baskonia 95 – 90 Panathinaikos
2022-11-11 Panathinaikos 98 – 83 Baskonia
2022-01-28 Panathinaikos 75 – 63 Baskonia
2021-10-12 Baskonia 81 – 79 Panathinaikos

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Panathinaikos vs Baskonia matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Panathinaikos vs Baskonia Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Panathinaikos och Baskonia och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Panathinaikos vs Baskonia Prognoser

Vår prognos för matchen Panathinaikos vs Baskonia som spelas i Euroleague den 2023-10-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Panathinaikos vs Baskonia Prognoser

Vår prognos för matchen Panathinaikos vs Baskonia som spelas i Euroleague den 2023-10-27 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Panathinaikos vs Baskonia?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Panathinaikos vs Baskonia, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Panathinaikos vs Baskonia match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,